Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar en Holley Carb

Justera en Holley förgasare är ett jobb som kan göras på bara några minuter. Ibland kommer ställskruvarna på en Holley förgasare lossna från motorns vibrationer när den är igång, vilket gör att motorn att köra dåligt och minska din bränsle körsträcka. En dålig kör motorn kan också orsaka motordelar att misslyckas snabbare. Du kan justera Holley förgasare själv, vilket sparar tid och pengar för att ha en mekaniker eller någon annan göra jobbet åt dig. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två lediga blandning skruvar på båda sidor av Holley förgasare mätning blocket mellan kropp av förgasaren och flottören skål på sidan.
2

Vrid justerskruvarna försiktigt med en skruvmejsel medan motorn är avstängd, vrida skruvarna motsols tills de bottnar. Vrid skruvarna tills du känner bara ett litet motstånd för att hålla från över-dra åt dem.
3

Vrid båda skruvarna medurs 1-1/4 varv med en skruvmejsel för att börja tomgång justeringen. Vrid motorn och låt den värmas upp i cirka fem minuter.
4

Dra vakuumslangen från vakuumporten längst ner förgasaren och bifoga en vakuummätare till vakuumporten.

5

Vrid tomgång skruvarna på Holley förgasare 1/4-turn medsols i taget tills de varvtal på vakuummätaren nå 600 för båda justerskruvarna.
6

Ta vakuummätaren från vakuumport och sätt tillbaka slangen till hamnen. Stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102450.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.