Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Rekommenderade Auto Transmission Tillsatser

Mechanics oense om huruvida alla överförings tillsatser är en bra sak. Vissa tror att sändningen tillsatser skadar gummitätningar på sändningen och kan också minska prestandan för överföring, beroende på kvalitet Trans. Också, överföring tillsatser inte alltid täta luckor. Däremot har effekten av tillsatsen mycket att göra med den typ av bil som tillsatsen hälls i, eftersom tillsatser reagerar olika på olika material. Anti-Friction

Anti-friktion tillsatser förhindrar interna delar i överföringen från gnugga ihop, vilket minskar antalet haverier. Minskningen av friktionen ökar mängden energi som sparas med dessa sändningar. Dessa tillsatser kan minska mängden brus som produceras av sändningen, enligt Auto Barn. När denna tillsats sätts i överföringen, ska förarna märker hur mycket smidigare överföringen fungerar.
Tätningsmedel

Tätningsmedel läggs till transmissionen för att förhindra överföring från ytterligare sprickbildning, enligt Auto Barn. Dessa tätningsmedel är främst avsedda för tätning gummitätning som har blivit knäckt, torkat eller krympta.
Protectant

automatlåda skyddande sänker temperaturen att överföringen utsätts för. Detta skyddande är speciellt bra för de sändningar av bilar som utsätts för stora belastningar, enligt Auto Barn. Detta skyddande maximerar den totala prestandan av transmissionen. Detta skyddande minskar även mängden brus som överföringen producerar.
Transmissionsoljor

Många transmissionsvätskor redan kommit med tillsatser. Detta beror på att transmissionsoljor utsätts för höga temperaturer och vridmoment, enligt Auto Barn. Dessa tillsatser inkluderar antioxidanter --- inte den typen som är bra för kroppen, men den typ som förhindrar rost --- dispergeringsmedel, slitningsminskande, korrosionsinhibitorer, täta sväller medel och skumdämpare.
Friktion Modifieringar

friktionsmodifierare är utformade för att minska mängden rysning som uppstår med en transmission med momentomvandlare. Momentomvandlaren är utformad för att överföra motorns effekt, minska lock-up kopplingar som kan bromsa fordonets hastighet på en motorväg. När momentomvandlaren svarar på lock-up kopplingar, inträffar ett fenomen som kallas stick-slip, enligt Lubrizol, ett företag specialiserat på auto smörjmedel. Friktionsmodifierare är utformade för att förhindra detta stick-slip fenomen.
Automatlåda och Oil Treatment

automatlåda och olja behandling är utformad för att gynna inte bara överföring utan även petroleum bas och syntetiska smörjmedel, enligt Alibaba. Denna tillsats reducerar friktion, minskar de temperaturer vid vilka den automatiska växellåda fungerar, ökar manövermoment, minskar slitaget på metalldelar och delar tillbaka på oxidation av växelsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102512.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.