Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur Rengör Dimma utanför strålkastarna

Med tiden strålkastare blir dimmigt eftersom miljögifter och damm fastnar på tvålrester som ackumuleras när du tvättar din bil. För att de-dimma dina strålkastare, måste du skrubba dem med en lösning som kommer att skära igenom den bebyggda grime och tvål avskum. Det finns flera produkter på marknaden som du kan köpa för detta ändamål, men du behöver inte gå ut och spendera pengar på detta projekt. Du har förmodligen allt du behöver för att de-dimma dina strålkastare rätt i ditt kök. Saker du behöver
bomullstrasa
Bakpulver
Blandarskålar
Varmt vatten
Windex (eller annan fönsterputsare) katalog pappershanddukar
Visa fler instruktioner

1

Put 4 msk. bakpulver i en skål. Lägg bara tillräckligt med vatten för att göra en tjock pasta, och rör blandningen tills den är jämnt blandad. Ställ åt sidan.
2

Kör din bomullstrasa under varmt vatten och sedan pressa ut så mycket vatten som möjligt. Trasan ska vara fuktig men inte droppande våt.
3

Med små cirkelrörelser, gnugga pastan på en av dina strålkastare. Börja med ett litet område och skrubba tills dimman klar. Fortsätt att arbeta i små cirklar tills hela strålkastaren är de-immig. Din pasta ser äckligt, så byt ut pastan som behövs.
4

Skölj strålkastare med rent vatten. Du kan använda en trädgårdsslang för detta ändamål, eller så kan du använda en annan trasa som du ständigt skölj i rent vatten.
5

Grundligt spraya strålkastare med Windex. Använd pappershanddukar för att gnugga strålkastare tills det gnistrar.
6

Upprepa denna process med den andra strålkastaren. Du kan också använda denna reningsmetod på bakljus, backspegel höljen spegel, och andra yttre plast eller akryl del på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102369.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.