Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder regummerade på en Pickup

Använda regummerade däck på en pickup för ungefär hälften av kostnaden för nya däck är ett lönsamt alternativ för alla som är på en budget. Regummering av däck är big business och stora flygplan, tung utrustning, och kommersiella fordon ofta använda regummerade att spara pengar på deras underhåll budget. Regummerade, eller återblickar som de ibland kallas, använder kärnan av slitna däck som bas. Det regummerade tillverkare sedan reparerar eventuella skador på däck och fäster en ny slitbana skikt på bas, spara pengar och att spara naturresurser såsom olja i processen. Instruktioner
1

Köp regummerade däck som matchar storleken på befintliga däck på pickup och har ett slitbanemönster som matchar den avsedda användningen av lastbilen, såsom vinterdäck för vinterväder eller all- season däck för allmänt bruk.
2

montera däcken på den befintliga fälgar med standardutrustning för däckbyte, inklusive ett däck montering maskin och snurra balans. Anlita en professionell mekaniker att utföra den här åtgärden om du är osäker på hur man använder utrustningen.
3

Montera ordentligt pumpade regummerade däck och fälg kombination på pickup med rekommenderat åtdragningsmoment för muttrarna , eller alternativt anlita en mekaniker för att utföra den här åtgärden om obekanta med förfarandet.
4

Inspektera däck minst en gång i veckan för ordentlig inflation och stort slitage, och leta efter något som tyder på att slitbanan är förlora sin obligation med basen däcket. Återgå defekta regummerade däck till den plats där de köptes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102022.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.