Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Verktyg för att lägga flytande ballast till traktordäck

flytande ballast har använts i traktordäck i årtionden. Ballastning sparar bränsle och förhindrar halka genom att öka dragkraften. Ballast traktordäck förbättrar stabilitet, dragkraft och arbetarskydd, samtidigt som man minskar underhållskostnaderna och bränslekostnader. Ballastning verktyg och byggsatser hjälper dig att lägga vätskan till däcken med liten ansträngning i minuter. Luft /Liquid Kit Adapter

En luft plus flytande adapter kit används för att ansluta en trädgårdsslang till ett traktordäck stam. De flesta kit kommer med flera bussningar för att passa TR13, TR15 och andra format stjälkar traktor. Dessa kit är utrustade med ett släppvärde få ut luften i däcket. Vätskan gör sluta flöda medan luften släpps. Dessa kit har en 3/8 tum öppning för vätskan att passera genom och fylla däcket snabbt.
Quick Fill Tire Attachment

Utformningen av Quick Fill Tire Attachment var skapar automatiskt släppa ut luften när du fyller. Detta skär påfyllningstid i hälften eftersom det inte finns stopp i vätskeflödet att ventilera däcket. Quick Fill Tire Attachment rostar inte eftersom den är helt gjord i mässing. Denna fastsättning har en? Tum öppning för vätskan att passera genom i motsats till den 3/8 öppning på luft /flytande kit adapter. Dock fungerar det här däcket kvarstad endast på TR218A/220A däcket stjälkar.
Hydro Inflation Kärna Ejection Tool

Hydro Inflation Kärna Ejection Tool använder en luft -power membranpump för att lägga den flytande ballast till däcket. Detta verktyg tar bort kärnhuset på däcket stammen innan du fyller däcket. Hydro Inflation Kärna Ejection Tool kommer med adapter för att passa en mängd olika däck beror bland traktor stjälkar, små stjälkar och stor cylinderdiameter stjälkar. Den fyllningsadaptern är gjord av mässing och rostar inte. Fyllningsadaptern är utrustad med bussningar för standard, stora och super stor cylinderdiameter stjälkar för däck med eller utan slangar.
Luft-Power Membranpump

luft-ström membranpump används med en hydro inflation verktyg för att fylla däck med ballast. Denna pump är korrosionsbeständigt och självsugande. Luft-power membranpumpar är normalt tillverkade av aluminiumlegering och kan producera 25 GPM. Ventiler för att växla från luft till vätska eller att vända vätskan och silar för att avlägsna skräp komma standard på dessa pumpar. Några av dessa pumpar är utrustade med hydro utskjutningen inflation centrala verktyg. Dessa pumpar kan också användas som en vanlig luftkompressor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101800.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.