Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur frigöra en rostig Trailer Wheel

Trailers fäster fordon och tillåta dig att bogsera större laster än du kan i din bil ensam. Medan storlek och märke på släpet sängen är en viktig funktion på en släpvagn, hjulen är utan tvekan lika viktigt - utan arbetande hjul, är det omöjligt att dra släpet någonstans. Ägarna lämnar ofta trailers utomhus till väder och vind, och metall släpvagnens hjul och församlingar hjul ofta faller offer för rost, roterande hjul tas in i en rutin. Unfreezing en trailer hjul som är rostig fast innebär lite kemikalier och en hel del armbåge fett. Saker du behöver
Jack
Wrench
Gummihammare
Penetrerande olja
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Park trailern på plan mark. Jack släpvagnen upp så att den rostiga hjulet är helt från marken. Se till att trailern sitter mycket säkert på domkraften.
2

bort eventuella skruvar förbinder hjulet på vagnen.
3

smäll hjulet med en gummiklubba eller döda slag hammare. Slå de yttre kanterna av hjulet vid 12, 3, 6 och 09:00 positioner. Upprepa nära centrum av hjulet, mellan hålen där bultarna och att hjulmuttrarna sitter. Försök att ta bort hjulet.
4

Spray de rostiga områden med en penetrerande olja, såsom PB Blaster, WD-40 eller Liquid Wrench. Låt oljan sitta i 5 till 10 minuter, sedan slå hjulet med elastisk hammare på samma platser som tidigare. Försök att ta bort hjulet.
5

Lossa någon synlig rost med en stålborste om hjulet fortfarande är frusen på navet. Klättra under släpvagnen och skrubba rost på hjulnavet samt.
6

Spray de rostiga områden med penetrerande olja, låt oljan verka ca 5 till 10 minuter, slå till hjulet med hammare igen. Alternate sprutning penetrerande olja och slå hjulet tills rost raster och hjulet lossnar släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101691.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.