Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Vad betyder befjädrade Däck Mean?

Däck underhåll är en viktig del av din bil lämplighet. Du bör vara uppmärksam på däck förhållanden som kan tyda på större problem med din bil. Befjädrade däck är en sådan röd flagga. Utseende
Ludd är ett tillstånd av däckets revben.

befjädrade fordonsdäck kan ofta upptäckas med ögat, men det är alltid lättare att känna skadan genom att köra handen över ytan på däcket. Ludd uppstår när däckets revben har rundade kanter på ena sidan och skarpa som på andra. Ena sidan av däcket är klart mer slitna än den andra, och revbenen är inte lika uttalad.
Betydelse
Befjädrade däck ange felinriktning.

Befjädrat däck är en tydlig indikator på en större men hanterbar problem. Däck ludd är oftast ett resultat av felaktig inriktning, som måste ställas in på nytt av en expert. Felinriktning uppstår när alla fyra däcken på din bil misslyckas med att peka i samma riktning och röra sig i en rak linje. Detta orsakar hanterar problem och ytterligare skador på däcken.
Förebyggande /Lösning
ha en bils anpassning korrigerad kommer att förhindra ytterligare däck ludd.

att förhindra däck ludd, upprätthålla korrekt inriktning av bilens däck. Om du observerar problemet tidigt, kan du förhindra ytterligare skador på däcken genom att fastställa inriktningen, vilket kommer att ställa hjulets vinklar vinkelrätt mot marken och parallellt med varandra. En auto tekniker kan slutföra denna uppgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101944.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.