Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

66 Chevelle Alignment specifikation

I slutet av 1965 presenterade Chevrolet en helt omgjorda Chevelle för 1966 års modell . Som ett resultat av Chevrolets ökad betoning på prestation , var Chevelle tillgänglig för första gången med bara en åtta - cylindrig motor . Basmodellen Chevelle var utrustad med 327 - kubik - tums motor , medan Super Sport modellen var utrustad med 396 . Den Chevelle s främre hjulupphängningen är helt reglerbar . Den viktigaste justeringen är bilens anpassning . Caster Angles

castervinkel för Super Sport-modellen är mellan 0 och -0,5 grader . En castervinkel av -0,5 grader är optimal. Den castervinkel för basmodellen Chevelle är mellan -0.5 och -1.5 grader . En castervinkel av -1 grad är optimal.
Camber Angles

camber vinklar är desamma för alla Chevelle modeller. Den cambervinkeln för både vänster och höger sida är mellan 0 och 1 grader. Den optimala camber vinkeln är 0,5 på båda sidor .
Toe - In

toe - in specifikationen är densamma för alla modeller av Chevelle . Den toe-in specifikationen är inom ett område av 0,125 och 0,25 inches.
Toe-out

toe- out vinklar är desamma för alla modeller av Chevelle . Toe -out på det yttre hjulet var 18.4 grader . Toe -out på det inre hjulet är 20 grader .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101606.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.