Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du återställer ett däckövervakaren på en 2007 Range Rover HSE

Range Rover HSE (hög specifikation Edition) är en lyxig SUV som tillverkas av Land Rover. Flera nya funktioner infördes för 2007 års Range Rover HSE, inklusive en ny elektronisk parkeringsbroms och en standard däcktryck övervakningssystem. Däckövervakaren i Range Rover använder elektronik att meddela dig när din däcktrycket är för lågt eller för högt. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Air tank (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Range Rover på plan mark, stäng av motorn och i parkeringsbromsen. Parkeringsbromsen i en 2007 Range Rover är elektronisk. Omkopplaren är placerad på den vänstra delen av rattstången, under luftkonditionering kontroller. Dra i spaken bakåt för att aktivera parkeringsbromsen.
2

Ut ur bilen och skruva ventilskaftet locket från varje däck. Fäst lufttrycksmätare till varje däck och mäta läsning. Rätt däcktryck på 2007 Range Rover HSE är 38 PSI för fram-och 42 PSI för baksidan.
3

Justera lufttrycket i framdäcken som behövs, sedan flytta till bakdäcken. Din däckövervakare kommer att lysa om däcken är över eller för lågt. Du kanske måste lägga tillräckligt med luft till däcken för att föra den till den rekommenderade nivån eller du kanske måste släppa ut luft. Använd den motsatta änden av däck mätare för att trycka ned ventilspindeln och släpper ut luft, om det behövs.
4

Byt ventilspindlarna i din Range Rover och kör fordonet i 5 till 10 minuter. Däckövervakaren Systemet återställs när den bestämmer däcken har rätt inflationstakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101054.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.