Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man installerar 18 tums fälgar på en F150 Truck

Installera större, 18-tums fälgar på Ford F-150 kan förbättra lastbilens hantering och prestanda, beroende på kvalitet och design på fälg och däck kombination. Eftersom F-150 har stora fender öppningar, det är en bra kandidat för att öka fälgdiameter. Det kan lätt rymma en något större däck och fälg utan att riskera skador på fender eller däcket på grund skura orsakad av en minskad eller begränsad svängradie. Saker du behöver
Däck
Hjul
Jack
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka olika däck och kombinationer RIM kommer att fungera årsmodell din F-150. Begreppet installera en större fälg på en bil utan att öka den totala däckstorlek kallas plus dimensionering. Målet är att installera större fälgar utan avsevärt öka däckdimension. Det innebär att din fälgstorlek går upp, behöver din sidovägg storlek för att gå ner. Tänk på fälgen du väljer måste vara rätt klack mönstret för din F-150.
2

Montera däck på fälg med en professionell däckverkstad före installationen. Montering däck på en fälg kräver specialutrustning. Felaktigt monterade däck får inte hålla luft och kan göra F-150 farligt att använda.
3

Kontrollera att trucken är i parken. Lossa, men ta inte bort, muttrarna på de befintliga däcken. Palla upp F-150 och placera pallbockar under ramen för att stödja det.
4

bort muttrarna. Dra däcket och hjulet rakt av fordon och ersätta med nya däck och hjul. Dra åt muttrarna och sänka F-150 till marken. Upprepa på de tre andra däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101968.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.