Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur får dina däck Svart

Däck behöver rutinmässigt underhåll och rengöring för att skydda dem och hålla dem i gott skick. När gummit på dina däck börjar blekna och bli missfärgade detta är ett tecken på tidig skada på däcket. Gummidäck har två naturliga fiender i miljön: UV-strålar och ozon. UV-strålar och ozon orsaka att kvaliteten på ett däck för att bryta ned och försämras. Däck lider också av kemikalier och smuts och skräp från vägen. Rengöring av däck och återställa den svarta färgen hjälper till att skydda däcket och säkerställa dess livslängd. Saker du behöver
trädgårdsslang renare
Däck och avfettningsmedel
handduk
applikatorer Foam
Tire dressing
Visa fler instruktioner
1

Spraya däcken med en trädgårdsslang för att ta bort löst damm och smuts.
2

Rengör däcken med en naturlig citrus-avfettningsmedel (som kan hittas på en Biltema). Spraya däcket med en generös mängd av avfettningsmedel och skrubba däcket med en mjuk borste. Avlägsna allt fett, smuts och annat skräp.
3

Skölj däcken med rent vatten för att avlägsna alla vänster över rester från avfettningsmedel. Torka bort däcken med en handduk och låt dem helt lufttorka.
4

Ansök däck dressing på däcken med en skumapplikator. Tire dressing återställer den svarta färgen på däcket, och det ger också ett lager av skydd mot UV-strålar och ozon skador. Köp ett däck dressing som Eagle One Tire eller Armour Allt på en Biltema. Applicera förbandet på skumapplikatorn och sedan använda skumapplikatorn att applicera förbandet på däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101493.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.