Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter hjulbultarna på en Lexus 300

Automobiles kräver konstant underhåll för att hålla dem igång i gott skick. Däcken på din bil ta den värsta stöten av slitage, och rätt däck underhåll är nödvändigt för att hålla bilen igång smidigt. Då och då, kommer hjulbultar bli sliten eller avskalade och behöver bytas ut. Byte av hjulbultar på ett fordon som en Lexus 300 är en grundläggande mekanisk process och kan utföras genom att följa enkla riktlinjer Du behöver
Lexus däck Tool Review Jack
Visa fler instruktioner

1

Leta hjulbultarna på sidan av däcket. Vissa modeller av Lexus 300 har skydden över toppen av hjulbultar. Om din gör, ta bort locket genom att placera den spetsiga änden av dina däck verktyget i spåret på höljet och poppar den.
2

Placera Lexus däck-verktyg spärr änden på klacken bulten och Dra mot dig (moturs) tills klacken bulten lossnar. Upprepa för de andra bultarna.
3

Placera domkraften under ramen av fordonet och Jack upp det så att hjulet är en tum eller två från marken. Du kan placera en pallbock under ramen för ökad säkerhet.
4

bort hjulbultarna i genom att skruva bort dem i en motsols. Du kan använda däck verktyg för detta, men skruvarna kan vara löst nog att helt enkelt skruva dem för hand.
5

Place de nya hjulbultar i hålen och skruva fast dem på ordentligt, men låt utrymme för åtdragning när du tar bort domkraften.
6

Jack bilen tills däcket är tillbaka på marken och domkraften kan tas bort. Dra åt bultarna genom att vrida dem medurs tills de inte kan dras åt ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101189.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.