Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar Peeling hjulsidor

Peeling hjulsidor är ett irritationsmoment men eftersom navkapslar är lite mer än dekorativa aspekter av bilens hjul församling, är ett misslyckande att omedelbart ta itu med det problemet inte kommer att medföra några säkerhetsproblem . Å andra sidan, eftersom bilar på många sätt är en förlängning av förarens personlighet, täcker korrekt underhåll av hjulet är viktigt att hålla den övergripande utseendet och utseende av fordonet kongruent med den bild du försöker skildra. Att lära sig att reparera peeling hjulsidor är snabb men det är att överskridanden i sådan utsträckning att de lackeras navkapslar är faktiskt dyrare än en uppsättning av nya. Saker du behöver
Peeling hjulsidor
Medel för att ta bort dem från bilen slangen Flighter Garden med högtrycksmunstycket
Sprayfärg
Klarlack
Visa fler instruktioner
Hur man reparerar Peeling Wheel Covers
1

Bestäm hur dina hjulsidor är fästa hjulen. Vissa är klippt på med plast medan andra använder apparater metall klippning för att hålla locket på plats. Ytterligare andra är bultade på och ordentliga verktyg krävs för att ta bort detta senare slag från hjulet. Ta bort peeling hjulsidor
2

. Såvida enda påverkas avsevärt, kanske du vill överväga att arbeta med alla fyra av dem för att hålla dem ser jämnt slitna.
3

Skruva på högtrycksmunstycket till trädgårdsslangen och ren av hjulet täcker. Målet är att avlägsna så mycket av det skräp som möjligt. Detta kommer att utsätta repor, bucklor och andra problem inom navkapslar som måste beaktas när du reparerar dem.
4

strippa krom och därefter åter krom hjulsidan. Om detta är bortom din nivå eller om du inte har verktygen för att göra detta, överväga att kontakta en body shop för hjälp.
5

Färgmatchningen färgen på din peeling hjulsidor Du kan behöva ta den rengjorda navkapsel till en bil butik för hjälp med att fastställa rätt färg att använda. I en nypa kan du välja en stor låda hem förbättring butik där färgen motverka expediten skulle kunna matcha det till närmaste färg de kan blanda.
6

Håll det billigt, om de är av plast , genom att bara köpa silver sprayfärg och placera 3:57 rockar på de preparerade hjulsida. Avsluta det med ett par klarlack. Vissa människor kommer antagligen gnaga bort sina händer innan du gör detta, men för övrigt är ett billigt alternativ till att spendera en massa pengar på ett rent dekorativa objekt.
7

Överväg att använda denna tid för att anpassa din bil och istället för att gå med samma hjulsidan färg du kanske anpassade avsluta det i någon av de närvarande varma färger som kommer att ge din bil som tydligt hip utseende. Håll namnet på färgen och tillverkaren om du väljer att gå denna väg så att du kan röra upp någon framtida peeling.
8

Byt navkapslar om du tycker att de pengar du spenderar på hårdvara och färgen är mycket mer än du räknat med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100839.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.