Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Däck fälg Specifikationer

Däck fälgar inte bara skapa en viss estetisk utseende och design för dina fordon däck, de skyddar dem från skadliga väg element. Däck fälgar storlekar klassificeras genom sin bredd och diameter, som hjälper dig att räkna ut om deras kommer att passa dina däck på rätt sätt. Det finns flera olika typer fälg som är tillverkade av olika material och tjänar särskilda ändamål. Chrome

Chrome fälgar är också kallad platina fälgar och anses vara en hög kvalitet på grund av deras metalliska ljusstyrka. Men om du ständigt utför nödvändigt underhåll, fälgar din kommer att förlora sin glans över tid.
Wire

Wire fälgar innehåller en web-liknande mönster i deras inre däck fälgar vilket gör det mycket svårare för fälgar ska rengöras, men bidrar till att skapa ytterligare stöd för däcken. Fordon som racebilar använder tråd fälgar eftersom de är lättare än nästan alla andra typer av fälgen.
Off-Road

Off-road fälgar byggs speciellt för att skydda ett däck medan det drivs genom den tuffaste terrängen. Deras konstruktion är speciellt utformad för att rån under klättring klippor. De är lätta att underhålla och rengöra, men de är inte tillgängliga för vanliga personbilar
Drop Center

Drop center fälgar används mest på små personbilar. . De har en särskild kreativ design som skyddar däcken när de kör platt. Deras design är sådan att den orsakar insidan av däcket för att sitta ovanför läppen på fälgen, vilket kan göra att jämnt fördela vikten på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101818.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.