Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur att bryta i nya bildäck

Den utrustning som används av dagens mekaniker att installera och balansera nya bildäck är mycket sofistikerad. Som ett resultat, kan dagens förare undviker stort problem i samband med felaktig installation. Men det är viktigt att notera att nyligen installerade däcken inte helt sitter i deras fälgar. Det tar flera miles av körning för att hjälpa dem att få fast, och om däcken behandlas alltför grovt under denna tid, får de inte bosätta sig i ordentligt. Följ dessa kör tips för de första 50 miles kört några nya däck. Instruktioner
1

Håll dig borta från smuts eller grus vägar, zoner konstruktion och andra grova ytor. Dessa orsakar massor av studsande, och skräp kan ibland sparkas upp och lämnas in mellan däcket och fälgen, vilket skapar potential för en läcka.
2

Accelerera och bromsa försiktigt. Plötsliga starter och stopp sätta extrem press på däcken. Detta är i allmänhet OK att göra när däcken sitter ordentligt, men det kan orsaka problem när däcken är fortfarande färska.
3

Håll din hastighet under 50 km /h. Det kan vara svårt att disciplinera dig själv att följa denna regel när de reser på motorvägen, men det är värt det för att hålla dina nya däck i gott skick.
4

Undvik de typer av Automatisk Biltvätt att arbetet med att ta tag i hjulen på ena sidan av bilen och dra dig längs ett spår. Dessa mekanismer kan dra unseated däck längre bort från kanterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100914.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.