Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter Väder Knäckt Däck

Direkt solljus , värmen på sommaren och kalla på vintern är alla faktorer som orsakar däcken att knäcka . Väder sprickbildning , även kallad ozon sprickbildning eller väder kontroll , inträffar när gummit på däckets yta blir slitna och spruckna på grund av svåra miljöförhållanden . Sprickbildning är mest synliga på sidoväggarna av däcket och på basen av mönsterdjupet . När däcken blir för knäckt för att säkert och korrekt funktion , måste de bytas ut mot nya . Instruktioner
1

Bestäm om däcken behöver bytas . Undersök däck sprickor på sidoväggarna och på basen av mönsterdjupet . Om däcken är spruckna djupt in i gummit , då de måste bytas ut. Om sprickorna endast visas på ytan av däck , då är det inte nödvändigt att byta ut dem .
2

Ring eller besök lokala fordonsindustrin återförsäljare och fråga om byte av däck . Däck kommer i en mängd olika typer och priser. Åretruntdäck är några av de mest mångsidiga däck du kan köpa eftersom de är gjorda för att fungera i regn , snö och smuts . Prata med en säljare eller mekaniker för att avgöra vilken typ av däck bäst passar dina behov .
3

Ta bilen till har vädret spruckna däck ersätts av en professionell mekaniker . Efter inköp av däck , kan en utbildad mekaniker ta bort dina gamla däck och installera de nya , oftast inom några timmar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101994.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.