Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Avalanche Wheel Center Cap Borttagning

Center lock kan vara knepigt att ta bort från någon bil , inklusive Chevy Avalanche . Medan centrum locken hålls med något mer än den kraft det tar att sätta dem i till kanten , det är inte alltid lätt att bända bort dem när du tar bort hjulet . Specialty verktyg är gjorda för sådana tillämpningar - inte slösa tid att försöka dra mitt locket med bara händerna . Center Hub Cap Remover

Chevy Avalanche har ett centrum lock navkapsel som sätts på i fabriken med hjulen , eftersom tiden går , erosion och kemikalier som kommer i mellan centrum locket och hjulet kommer att skapa ett band som gör att locket svårare att få bort när du tar bort hjulet .

ett centrum navkapsel remover verktyg är ett spett som är liten men ändå mycket hållbara , och konstruerade för att bryta bindningen mellan centrum mössa och hjulet på Avalanche . Kanterna har speciella material på dem så att målgång i hjulet inte är repad eller skadad under borttagningen .

Processen involverar sticker änden av stången i mellan centrum locket och kanten och flytta bar fram och tillbaka för att hjälpa försvaga bindningen . När du har möjlighet att flytta baren i större längder , kommer du att märka centrum locket börjar sakta förlora sitt grepp på fälgen och , vid denna tidpunkt , bör obligationen vara svag nog att helt enkelt dra loss den för hand räcker och avsluta jobbet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101153.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.