Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter ett däck Stem på en bil

Det finns inget värre än en punktering på din bil när du har bråttom att gå någonstans. Nästa värre betalar det lägsta priset på $ 10 till $ 20 för att få dina däck fast! En av de vanligaste orsakerna till däck förlorar luft är en läckande däck ventilspindeln. Byta en spindel däck ventil är en enkel, billig uppgift som bara tar några leveranser från en automatisk butik och sedan kan du göra det direkt i din egen uppfart! Saker du behöver
ersätter däckets ventil stemValve stam verktyg Tvålvatten
Visa fler instruktioner
1

ta av läckande däck ventilhatten och häll tvålvatten på ventilen . Om bubblor börjar bildas då du har fastställt att läckan är i dina däck ventilspindeln. Om inga bubblor bildas, då du måste ta dina däck för att få den lappade eftersom det finns ett hål i däckets slitbana.
2

Record däckdimension och däckets nummer. Gå till din lokala bilverkstäder butik och köpa ett däck verktyg ventil kärna och ett nytt däck ventilskaft kärna.
3

Låt all luft ur dina däck. Sätt i den lilla slitsade änden av dina däck ventilkärna verktyg i däcket ventilen och skruva ventilkärnan skaftet genom att vrida verktyget moturs.
4

Grab den nya ventilspindeln och placera den i däckets ventil hålet . Använd samma ände ventilkärnan verktyg för att dra åt den nya stammen på plats genom att vrida verktyget medurs.
5

blåsa upp däcket till rätt luft psi. Sätt tillbaka locket däckets ventil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100950.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.