Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en VW Beetle

Om du vill ha bättre gas körsträcka och korrekt hantering när du kör din VW Beetle, måste du kontrollera rätt nivå av lufttrycket i däcken. Underhålla ordentlig gas körsträcka på din bil kan förbättra din gas körsträcka, öka din säkerhet i bilen och ge dig sinnesfrid att dina däck på rätt sätt kan bära lasten. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Procure en lufttrycksmätare. En penna eller ringa lufttrycksmätare fungerar perfekt för kontroll av lufttrycket i däcken på din VW Beetle.
2

Lämna din Beetle ensam en stund. Du ska aldrig kolla däcken när de är varma. Dina däck blir varma från friktion med vägen och även från att hamna i solen. Denna värme kommer överdriva trycket i dina däck. Gå ut på morgonen innan värmen kommer och innan du går någonstans för bästa resultat.
3

Ta bort locken från ventilskaften. Dessa har ett sätt att rulla iväg från dig, så förvara dem på ett säkert ställe.
4

Fäst lufttrycksmätare till däckets ventilspindeln. Det är där luften går in och ut ur dina däck. Du kommer att höra en massa fräsande, om mätaren inte tillämpas korrekt.
5

Push hårt och se till att du har rätt vinkel för att stoppa luften från att fly. När du uppnå ett tryck läsning på en penna mätare, dyker utsträckningen visar du den aktuella behandlingen av detta däck. När du uppnå ett tryck läsning på en mätklocka, roterar ratten till den aktuella behandlingen av detta däck.
6

Ta del av resultaten och jämför dem med de rekommenderade trycknivåer från VW. För både standard fabrik däck (205/55HR16) och valfria (205/55HR17) däck för New Beetle, rekommenderat däcktryck för de främre och bakre däcken är 28psi.
7

Lägg mer luft om värdet är för lågt eller avlägsna luften om det är för fullt. Sätt lock tillbaka på ventilskaften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100924.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.