Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man gör med gamla däck i Los Angeles

Enligt Ecomii, är varje år 290 miljoner däck kasseras i USA. Enligt Los Angeles County Department of Public Works, är nästan 10 miljoner uttjänta däck samlats varje år i länet. Ful, potentiellt giftiga och dyrt att ta bort, har olagligt dumpade däck utgjort ett betydande problem för länet. Som svar har Department of Public Works utvecklat ett program däckåtervinning för Los Angeles invånare. Saker du behöver
Institutionen för el och vatten kontoutdrag
Visa fler instruktioner
Bureau of Sanitation
1

Kontrollera att avgöra om du är betjänas av presidiet av Sanitation som en Los Angeles county invånare. Presidiet erbjuder förfogande för medborgare folkbokförda att använda tjänsterna. Medborgare som är aktuella på sina konton med Institutionen för vatten och energi kan släppa ut fyra däck per år för fri, enligt Ecomii.
2

få en kopia av din senaste Department of Water and Power kontoutdrag för att ta med dig till drop-off varvet. Också ta med din giltigt körkort med aktuell adress för att släppa av däck.
3

Avlämning oönskade däck från 08:00 till 02:00 på vardagar till ditt närmaste distrikt varvet. Du hittar din lokala varvet vid institutionen för vatten och Power hemsida. Se Resurser.
Gratis Collection Evenemang
4

Kontrollera Institutionen för el och vatten schema för däck samling nära dig. Se Resurser.
5

Bestäm hur många däck du vill släppa. Om du har fler än 10, ring platsen i förväg för en särskild blankett. Vara noga med att bara ge normalstora däck inte erhållits från ett företag.
6

Avlämning oönskade däck vid insamling händelse kostnadsfritt.
7

Samla din kupong för en 15-procentig rabatt på utvalda märken av nya däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101913.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.