Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder en Scissor Car Jack säkert

Körning på en punktering är en dålig idé, det kommer att skada däcket kanske går att reparera och kan skada hjulet och andra delar. I händelse av att din bil har en punktering, kan du behöva använda sax domkraft som medföljde bilen för att lyfta upp bilen så att du kan byta hjulet. Scissor domkrafter kan vara farlig om den inte används på rätt sätt. Du kan se till att du använder din sax domkraft säkert genom att ta några försiktighetsåtgärder. Saker du behöver
Scissor jack
Jack hantera
Blocks
Jack står
Visa fler instruktioner
1

köra din bil på en plan, nivå, hård yta. Konkreta parkeringsplatser kuddar är idealiska för att byta däck. Om du försöker använda din sax domkraft på ett mjukt eller ojämnt underlag, såsom smuts eller grus, kan domkraften sjunka eller luta och sätta dig i fara.
2

Sätt bilen i parken och engagera parkeringsbromsen. Placera block framför och bakom däcken som inte kommer att lyftas bort från marken.
3

hitta en stadig plats på undersidan av bilen som du kan använda för att palla upp bil utan att orsaka skador. De flesta bilar har särskilda jack punkter som beskrivs i instruktionsboken, men om du inte kan hitta någon av dessa, bör du placera domkraften under ramen på bilen.
4

Placera sax domkraft undertill bilen. Fäst jack handtaget till jacket och börja vrida handtaget tills domkraften lyfter bilen från marken till önskad höjd. Placera pallbockar under bilen för att ge extra stöd och byta ut dina däck.
5

bort pallbockar under bilen, sedan försiktigt vända jack hantera att sänka sax domkraft. Försök aldrig att köra bil av sax domkraft eller knock bilen utanför sax uttaget istället för att sänka den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101572.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.