Hur man byter en Plymouth Engine Mount

Motorfästen på en Plymouth motor sitter på undersidan av motorn på höger och vänster sida mellan motorn och ramen . Några av Plymouth modeller med stora motorer har tre motorfästen - två till höger och vänster mot framsidan av motorn och en bakåt . Förfarandet för att ersätta de motorfästena är densamma för alla tre motorfästen . Saker du behöver
Jack
Jack står
Engine hissa
Ratchet set
Ny motor mount
Visa fler instruktioner
1

Raise den främre änden av den Plymouth med domkraften . Vila den främre änden av Plymouth på domkraften. Skjut under Plymouth och lokalisera motorfästen .
2

Lyft motorn något med en motor hissa att ta vikten på motorn i motorfästen . Ta metallen fästskruven i mitten av motorfästet med spärrfunktion set .
3

Dra motorfästet ur armaturen . Sätt in den nya motorfästet i armaturen . Byt ut metallen fästskruven till mitten av motorn montera och dra åt bulten med spärrfunktion set .
4

Upprepa dessa steg för alla andra motorfästen som behöver bytas ut på Plymouth . < Br > Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123914.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.