Vector 12 volts batteri Laddare Instruktioner

Vector 12-volts batteriladdare är en bärbar batteriladdare som kan användas för att ladda batterier till apparater eller bilar. Om din bil batteriet är låg, använd Terminalanslutningarna att ladda batteriet. Laddaren kan ladda vid två, sex eller 12 ampere spänning. Laddaren ingår också en LED-skärm som hjälper dig att starta laddningen och talar om när batteriet är fulladdat. Instruktioner
1

Bestäm spänningen på bilens batteri och se till att batteripolerna är rena. Tillsätt destillerat vatten till dina battericeller om surhetsgrad är låg. Se bilens instruktionsbok för specifika instruktioner.
2

Anslut den svarta klämman på Vector batteriladdaren till den svarta terminalen på bilens batteri. Anslut den röda klämman till det röda uttaget på bilens batteri. In laddaren till ett vägguttag
3

Plug. Tryck på "ON /OFF"-knappen på laddaren för att slå på laddaren och tryck sedan på "2/6/12A"-knappen en gång. De flesta bilbatterier behöver 12 ampere av spänning, så du måste trycka på knappen tills displayen visar "12A."
4

Tillåt tid för batteriet att ladda. Den LED-skärmen på laddaren kommer att läsa "FULL" när bilen batteriet är fulladdat. Tryck på "ON /OFF"-knappen för att stänga av laddaren.
5

Koppla bort laddaren från vägguttaget och ta bort varje ansluten klamma på dina terminaler bilbatteri.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123916.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.