Hur man byter Starter i en Ford Taurus (1996 till 2005)

Alla bilar behöver en starter att dra runt motorn. Startmotorn sitter under motorn, och när motorn inte går att slå över eller starter laggar, är det dags att få en ny. Här är stegen för att ta den gamla startmotorn och sätta nya starter på en 1996-2005 Ford Taurus. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från den negativa inlägg på batteriet. Använd en domkraft för att lyfta upp bilen och använda pallbockar för att stödja bilen. Ta ut kabeln och den elektriska magnetventilen motorkontakten från startmotorsolenoiden.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort skruvarna från nedre och övre startmotor motorfästen. Ta av skyddslocket från startmotorn terminalen. Tryck kvarhållningsfliken av startmotorn solenoid anslutningskontakt och dra ur det. Använd en skiftnyckel för att ta bort muttern som håller batterikabeln och ta bort batterikabeln bort startapparaten.
3

Ta de två kvarhållande starter bultar utanför, ta sedan starter av klockan bostäder och ut ur fordonet. Kontrollera flexplåten för skador innan den nya startmotorn på.
4

lägga startapparaten på plats och använda fingrarna för att dra åt bultarna. Använd en skiftnyckel för att dra åt de nedre och övre bultar till 16 till 21 fot per pund. Sätt startbatteriet kabeln igen och använd en skiftnyckel för att dra åt muttern till 80-123 tum per pound.
5

Sätt startmotorn kontakten igen. Skjut rakt på kontakten tills det klickar, för att se till att den är låst på plats. Sätt solenoiden tillbaka locket. Använd ordet jack att sänka bilen och sätta den negativa batterikabeln igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123942.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.