Hur till Mount Plates på en Mustang

Varje Ford Mustang behöver en registreringsskylt är monterad på den bakre stötfångaren och i vissa länder är det lag på att du måste ha en registreringsskylt är monterad på den främre stötfångaren samt. Den bakre stötfångaren på Mustang har förborrade hål för registreringsskylten . Den främre stötfångaren behöver hålen borras för att stödja registreringsskylten . De fästskruvar är en universell storlek . Detta är ett enkelt arbete som tar bara 10 minuter för att montera den bakre plattan och den främre plattan. Saker du behöver
Fästskuvar
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera stöd hålen på den bakre stötfångaren . Stöd- hålen kommer att vara i centrum av den bakre stötfångaren. Placera registreringsskylten på den bakre stötfångaren och linje upp hålen på den bakre stötfångaren med hålen på registreringsskylten . Sätt stödskruven i hålen och skruva i dem ordentligt med skruvmejseln .
2

Placera den främre registreringsskylten på mitten av den främre stötfångaren . Kontrollera att registreringsskylten är i mitten av den främre stötfångaren .
3

Placera flathead skruvmejsel på en av de stödjande skruvarna och tryck hårt medan du vrider skruvmejseln i medurs tills skruven är helt insatt i den främre stötfångaren. Upprepa för den motsatta sidan av den främre stötfångaren registreringsskylt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123893.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.