Hur du ändrar en Dakota Head Light

Du bör hålla strålkastarna på din Dodge Dakota i funktionsdugligt skick vid alla tidpunkter. Strålkastarna på din lastbil förbättra din synfält vid dåliga ljusförhållanden. Andra förare förlitar sig på dina tänder för att identifiera din position på vägen när sikten är dålig. Du kan ändra lökarna i dina Dakota strålkastare hemma, spara en räkning reparatör. Dodge Dakota använder en H13 strålkastarlampan finns på bildelar butiker och Dodge återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Dodge Dakota. Vila huven på stång för att hålla den ur vägen medan du arbetar.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort skruvarna som håller pannlampan. Dodge Dakota strålkastare monteras med tre skruvar på framsidan av strålkastare montering. Två är på botten av ljuset, och man är på sidan.
3

Dra strålkastare församling framåt. Tryck på fliken lås på serieinstallation. Dra kontakten rakt av glödlampan.
4

Ta tag i lampan basen och vrid den ¼-varv moturs för att frigöra den från pannlampan. Dra glödlampan rakt ut i ljuset montering.
5

Sätt i den nya glödlampan i strålkastaren montering och vrid den ¼-varv medurs för att låsa den på plats. Tryck på anslutningen kabelstammen ordentligt tills det klickar.
6

Placera strålkastare montering på plats, och montera bultarna för att fästa det. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna tills de är säkra.
7

Upprepa processen på andra sidan. Stäng huven, och testa hur de nya strålkastarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123895.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.