Hur man byter låset på en Taurus

När dörren spärren på din Ford Taurus inte fungerar, måste den bytas ut mot en ny enhet. Du kan ta bilen till en mekaniker, eller så kan du spara tid och pengar genom att byta låset själv. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna som håller fast manöverpanelen till dörren vila med en skruvmejsel . Dra av kontrollpanelen och koppla ur elkabeln.
2

Ta bort skruven som säkrar koppen dörren spärren till dörren och sedan dra ut den. Ta bort de fem skruvarna i ytterkanten av dörrpanelen som används för att fästa den på dörren.
3

Bänd längs kanten av dörrpanelen med skruvmejsel för att frigöra plastkontakter . Dra luckan ut av dörren och ställ den åt sidan.
4

Demontera skruven som används för att säkra fönstret bar regulator stöd till dörren med en hylsnyckel. Skjut bar regulator stöd ur vägen för att komma åt låset.
5

Ta bort den övre delen av dörren nyckeln cylinderstången som är ansluten till nyckelcylindern spaken.
6

Öppna hållaren som används för att ansluta styrstången för yttre dörrhandtaget till ytterdörren spärren. Koppla den elektriska kontakten för dörr på glänt switch som är ansluten till dörren spärren.
7

Lokalisera de tre skruvarna som används för att säkra dörren spärren till dörren och ta bort dem med skruvmejsel . Dra dörrlåset ut genom dörren och ta bort de återstående kablarna som är anslutna till dörrlåset.
8

Anslut kablarna som du tog bort i föregående steg till den nya dörrlås. Sätt in den nya dörren spärren till luckan och fäst den med skruvarna.
9

Anslut den elektriska kontakten för dörr på glänt brytare i låset. Återanslut den övre delen av cylindern stången till cylindern spaken.
10

Flytta fönstret bar regulator support på plats och fäst det med skruven.
11

Sätt tillbaka dörrpanelen till dörren för att slutföra projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123879.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.