Hur man byter glödlampan i en 2007 Ford Focus

2007 Ford Focus använder en uppsättning HB5 halogenlampor i en sammansatt pannlampan för att ge den främre ljus som du behöver för att köra på natten. Den helljus och halvljus funktionen använder två olika trådar i att en HB5 glödlampa. Byt dina halogenstrålkastare som ett par för bästa prestanda. Instruktioner
1

Öppna huven på din Ford Focus och lokalisera strålkastare församling. Leta reda på Large Cap på baksidan av strålkastare montering och dra av den. Ställ det åt sidan på en säker plats för senare bruk.
2

Lossa kontaktstycket kabelstammen från baksidan av glödlampan genom att lyfta låsfliken, försiktigt så att inte avbryta den. Dra kontakten på baksidan av lampan. Dra i kontakten kroppen bara - inte trådarna -. Eller skada inträffar till ledningarna
3

Vrid ringen glödlampshållaren på baksidan av den moturs montering, ta sedan bort ring och dra ut glödlampan ur strålkastare församling. Släng den gamla lampan och sätt i en ny HB5 glödlampa i aggregatet. Vidrör inte glaset delen av lampan med händerna. De oljor från din hand kommer att leda till att lampan överhettas och splittras.
4

Montera strålkastaren ringen glödlampa låsning över baksidan av lampan och vrid det medurs tills det låses på plats. Montera kontakten kabelstammen på baksidan av lampan, trycka på tills låsfliken ingriper stiftet på kroppen av lampan.
5

Tryck glödlampan locket på strålkastare församling att hålla vatten och smuts ur församlingen. Flytta till motsatt strålkastare och upprepa processen för att ändra den andra lampan.
6

Test strålkastarna genom att slå på strålkastarna omkopplaren och visuellt verifiera att strålkastarna fungerar på både hel-och halvljus.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123901.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.