Hur man reparerar en bil avgaserna med en Tin Can

Om din bil avgaser agerar upp , och du kan inte komma till en mekaniker , kan du använda en temporär fix med en plåtburk . Allt du behöver är burken och några gemensamma verktyg för en tillfällig reparation som ska hålla tills du kan få din bil till ett proffs . Saker du behöver
Måttband
2 fordonsindustrin klämmor
Tomma soda kan
platt skruvmejsel
järnsaxar
Visa fler instruktioner
1

Mät diametern på avgasröret med ett måttband .
2

Hitta en plåtburk med en diameter lika med eller nära diametern av röret. En soda kan fungerar bäst , eftersom det är lättare att skära och forma . Om du väljer mellan en burk som är för liten och en som är för stor , alltid gå för större burk . Det blir lättare att strukturera den till röret .
3

Använda plåtsax , skära av änden från soda kan för att skapa en tub . Var försiktig när du skär sedan både bladet och nyligen avskurna metallen är vassa .
4

Använd sax för att göra ett längsgående snitt längs sidan av burken för att bilda en hylsa . Sätt hylsa runt den skadade delen av röret. Med 2 bilar klämmor som passar avgaserna , klämma båda ändarna av läsk kan till röret . Använd en platt skruvmejsel för att dra åt klämmorna och täta röret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123959.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.