Hur man byter säkerhetsbältet på en 1998 Nissan Sentra

Det är vanligt, liksom lagen, att använda bilbälte när du kör eller åker bil. När ett bilbälte är skadat eller bryter i din 1998 Nissan Sentra, byt ut den omedelbart. Din Nissan Sentra kommer med en livstids garanti för säkerhetsbälten, men om du vill byta ut dem själv, kan du få delar från generalagenten. Se till att du får inte bara bandet, men de fyra medföljande skruvarna hex. Saker du behöver
ersätter bilbälte
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Dra ut båda ändarna av det gamla bältet: den långa sidan av selen på den yttre sidan, mellan sätet och bildörren, liksom den korta sidan på insidan av bilsätet. Ta ut säkerhetsbältet och kassera den.
2

Rada upp metallringen på slutet av ersättande säkerhetsbältet med fästpunkt i botten av innervägg Sentra, nära botten av dörren. Placera en av de sexkantbultarna genom metallringen på säkerhetsbältet och sedan in i fästpunkten. Dra åt skruven ordentligt med en skiftnyckel. Addera 3

Rada upp metallringen på den mellersta delen av ersättningen säkerhetsbältet med fästpunkt placerad ovanför och över axeln på toppen av inre vägg av bilen, nära toppen av dörren. Uttryckt på ett annat av de sexkantiga bultarna genom metallringen på säkerhetsbältet och sedan in i fästpunkten. Dra åt skruven ordentligt med en skiftnyckel. Placera locket axeln bågen över fästpunkten och snäpp det på plats.
4

Rada upp metallringen på kortare änden av säkerhetsbältet med fästpunkten framför fästpunkt som används i Steg 2, men närmare till dörren. Sätt en tredje sexkantsbulten genom metallringen på säkerhetsbältet och sedan in i fästpunkten. Dra åt skruven ordentligt med en skiftnyckel.
5

Rada upp floppy änden av säkerhetsbältet med ankarpunkt på golvet i bilen om du har en bänk. Rada upp hårt skruvad änden av säkerhetsbältet med ankarpunkt på drivaxeln tunneln om du har en hink säte. Sätt fjärde hex bulten genom metallringen på säkerhetsbältet och sedan in i fästpunkten. Återigen åt bulten ordentligt med en skiftnyckel. Med en hink säte, snäpp runda plastskyddet på plats under slutet av säkerhetsbältet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123873.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.