Hur man byter Automobile sidoglas View Mirror

Automobiles har haft sidospeglar sedan början 20th century, men de speglar inte blivit standardutrustning till 1950-talet och 60-talen. Den sida backspegeln kan du se vad som händer i körfältet bredvid din bil så att du kan göra säkra filbyten utan att vända på huvudet. De sidospeglar monteras vanligtvis nära framsidan av förarens och passagerarens dörrar och sticka ut flera inches, vilket gör dem mottagliga för skador från att träffa föremål nära kanten av vägbanan. Om spegeln huvudet inte är skadad, kan du spara pengar genom att byta ut endast spegelglaset. Saker du behöver
Handskar
Scraper
Hårtork
Mjuk trasa
Silikon
brukskniv
Byte spegelglas
Maskeringstejp
Show fler instruktioner
1

Använd handskar för att undvika att få skära av krossat glas. Använd en skrapa och avsluta ta bort alla trasiga bitar av glas eller rester från din spegel huvudet. Använd en hårtork för att värma upp något lim återstoden för att göra den mer böjlig och lättare att avlägsna. Var försiktig så att inte mark eller repa spegeln huvudet.
2

Rengör glas ersättning spegel med varmt vatten och en mjuk trasa. Använd inte kemiska rengöringsmedel, som skulle kommer lämna rester på glaset och gör limmet inte fastnar liksom. Låt glaset lufttorka ordentligt.
3

Skär av änden av ett rör av silikon lim 3/8 inches från slutet med en mattkniv. Applicera silikon till spegelramen i flera 3/8-tums klickarna - men inte för nära kanterna, så att överskott av silikon inte pressa ut från kanterna av spegeln
4

Press. ersättande spegelglaset i spegeln ram. Flytta glaset som behövs för att få den i rätt läge innan silikonet sätter upp. Håll spegeln på plats med maskeringstejp tills silikonet är torrt. Kontrollera anvisningarna på etiketten för härdningstid, vilket kan vara fem till 24 timmar, beroende på yttertemperaturen.
5

Avlägsna maskeringstejpen efter silikonet har fullt härdad.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123922.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.