Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar en Tear Bil Läder

Läderklädsel är dyrare än vanliga tyg säten, men de lägger till värdet på din bil. För att upprätthålla detta värde, måste de rengöras och vårdas på rätt sätt. Tillämpa en läder balsam regelbundet kan förlänga livslängden på ditt skinn också. Läder balsam hjälper till att hålla bilens säten mjuk och smidig, men ändå, kan enstaka tår inträffar. Det är möjligt att fixa små tårar i dina lädersäten själv, vilket sparar pengar på professionella reparationer. Men om du har djupa skärsår eller omfattande slitage, är professionella tjänster rekommenderas. Saker du behöver
läder reparationssats
spritsudd
Visa fler instruktioner
1

Köp en standard kit läder reparation, som finns på byggvaruhus eller även online. Kontrollera att satsen har samma färg läder som era platser.
2

Buff området runt revan lätt, med hjälp av sandpapper som ingår i satsen. Gnid det området med en spritsudd. Detta är viktigt, eftersom det säkerställer ordentlig vidhäftning av plåstret. Addera 3

Fyll stora nedskärningar eller tårar med extra skinn ingår i reparationssats. Applicera lim på reservdelar läder för att hålla den på plats.
4

Matcha färgen på dina bilsäten till en av de fläckar av läder i reparationssats. Skär plåstret ner till rätt storlek, vilket gör att den är tillräckligt stor för att bara knappt täcka tår.
5

Hitta rätt färg färg för din lädersäten, med färgmatchning guiden. Blanda färgen med läder föreningen med en tandpetare tills den når en enhetlig färg.
6

Bred ett tunt lager av läder föreningen på plåstret med tandpetare, är noga med att bryta upp eventuella klumpar. Jämna föreningen en liten bit förbi patchen så den håller sig på plats. Låt föreningen att torka i minst sex timmar innan sitter i sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123373.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.