Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ta hand om lädersäten i en King Ranch Pickup

Ford King Ranch pickup linjen använder en varumärkesskyddad varumärke av läder, som kallas Castaño läder, som har en naturlig, mocka-liknande konsistens. Castaño läder tillverkas av King Ranch för Ford. För att bibehålla sin attraktionskraft och flexibilitet av platserna över tiden, är det nödvändigt att rengöra och tillstånd lädret i King Ranch pickup truck regelbundet. Smuts kan annars täppa snabbt porerna i lädret, torka ut och så småningom orsakar den att spricka och dela. Saker du behöver
Bucket Duk
mjuk borste
mild tvål
läder balsam
Svampar
Visa fler instruktioner
1

Torka av lädersäten med en fuktig trasa för att avlägsna damm och smuts, eller borsta sätena med en ren, mjuk borste. Detta kommer att förhindra normal smuts från att bygga upp och täpper till porerna i lädret, vilket är helt enkelt den bearbetade huden på en ko.
2

Blanda mild tvål och varmt vatten i en hink. Doppa en ren pensel i tvålvatten och använda den för att försiktigt skrubba på några fläckar på lädret. Addera 3

Låt lädret torka helt. Applicera läder balsam generöst på säten med en svamp. Låt det sitta i en timme eller så, och sedan tillämpa mer balsam för alla områden som fortfarande är torrt.
4

Vänta ett par timmar eller över natten. Torka bort överflödigt balsam med en ren svamp. Stolarna ska nu vara ren, mjuk och smidig. Om inte, applicera mer balsam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123547.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.