Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Mjuka Hårt, ridit lädersäten Car

Läder bilbarnstolar är ett populärt alternativ för bilägare och köpare. Många människor gillar den naturliga känslan och textur av läder. Läder är också mer bekväm än andra former av klädsel såsom vinyl eller tyg. Dock kräver läder ordentlig vård och underhåll. Vårdslöshet kommer att resultera i knäckt läder, vilket kan bli dyrt att reparera. Säkerställa hälsa lädersäten med rätt underhåll. Saker du behöver
Läder Rags rengöringsmedel
Sadel tvål
Color konservator
Mink olja
Visa fler instruktioner
1

Rengör yta av skinn med ett rengöringsmedel som är avsedd för skinn. Läder rengöringsmedel finns hos din lokala auto leverans butik. Fukta en trasa med rengöringsmedel och få att fungera. Se till att komma in i skrymslen och vrår i bilsätet. Låt dammsugaren för att suga in lädret i några minuter och sedan torka det torrt med en ren trasa.
2

Fukta en ren trasa med sadel tvål. Sadel tvål är en rengöring förening som innehåller mjukgörande ingredienser som glycerin och lanolin som är säker att använda runt läder. Arbetet trasan tills en rik skum former. Arbete duken in i ytan av lädret. Återigen, se till att få in i skrymslen och vrår. Fokusera på områden som är särskilt torr eller sprucken. Torka torrt med en ren trasa. En tunn film av sadel tvål kommer att vara kvar, se till att hälsa på lädret.
3

Applicera en generös mängd färg konservator vid sätet och gnid in med en trasa, med en cirkelrörelse. Använd tillräckligt med färg konservator för att bilda en ljus film. Den ursprungliga färgen på lädret kommer lysa igenom när du gnuggar lösningen i. Torka bort överflödig fukt med en ren trasa.
4

Mink olja kommer att hålla lädret mjukt och friskt. Applicera en liten mängd av mink olja på mörkt läder med en trasa. Gnid in med en cirkelrörelse. Mink olja kommer att färga bleka färger och bör inte användas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123500.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.