Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Säten reupholster Car

Chansen finns, om du tar hand om din bil, kommer din klädsel ger ut långt innan din motor bestämmer sig för att kalla det avslutas. I så fall kanske du vill byta ut tyget på sätena. Detta är känt som reupholstering. Proffs tar betalt upprörande belopp för det här jobbet, men du kan göra det själv. Saker du behöver
Ratchet satt
Sax
Ny sätesmaterial
Klädsel häftapparat
Visa fler instruktioner
1

bort sätena från bilen . Oavsett om du har skålade säten eller en bänk, kommer varje bil kräver en annan borttagning metod. Använd en ficklampa för att titta under sätet för en serie stora bultar som fäster sätet vid ramen. Ta bort dessa bultar och sätena ska komma ut.
2

Ta tyget utanför sätesramens försiktigt. Du vill ha så mycket av den förstörda stoppning för att stanna intakt som möjligt så att du kan skapa ett nytt mönster för era platser. Mest klädsel kommer att fästas via en rad klamrar runt basen, så ta bort dem. Också uppmärksamma hur stolen passar ihop. Addera 3

Lägg din gamla sätesmaterial platt på stora pappersark. Trace runt varje bit för att skapa ett mönster som du kan göra nya säten. Om din klädsel är i så dåligt skick att det finns luckor i mönstret, använd din fantasi för att fylla i resten.
4

Lay dessa mönster över det nya materialet och skär dem i enlighet därmed. Håll varje enskild bit upp bredvid den ursprungliga för att se till att du inte missar några viktiga aspekter i varje säte.
5

Tillämpa det nya materialet på samma sätt som originalet var fäst vid sätet. Detta kommer sannolikt att innebära att använda häftklamrar. Byt ut sätena i bilen och ratchet dem tätt till ramarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123462.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.