Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hemlagad Car Klädsel Cleaner

Rengöring bil klädsel kan vara en lätt uppgift när man använder rätt rengöringsmedel. Även kommersiella bilvårdsprodukter kan fungera, kan de bli dyrt. Istället kan du göra din egen hemgjorda klädsel renare som kommer att städa effektivt utan att bryta din budget. Vinylklädsel

vinylklädsel kan lätt rengöras med en mycket mild flytande diskmedel lösning. Detta kommer snabbt att bryta upp smuts och skräp, vilket ger en skinande glans på vinyl yta. I en sprayflaska, blanda en lösning av två koppar vatten, två stora sprutar flytande diskmedel. Spraya lösningen direkt på vinyl sittplatser, och torka rent med en torr trasa. Detta kommer att rengöra effektivt utan att orsaka vinyl till över-torka, vilket kan leda till försämring.
Textilklädsel

Tvättmedel fungerar bäst för bilsäten med tygklädsel och också efterlämnar en fräsch tvättstuga doft. I en sprayflaska, blanda två koppar vatten med två matskedar flytande eller pulverform tvättmedel. Spraya direkt på tyg ytor, och torka rent med en mjuk trasa eller svamp. Upprepa vid behov tills allt material har rengjorts ordentligt, och kom ihåg att inte hälla ut lösningen på sittplatser, eftersom detta kan skada elektriska komponenter i fordonet och även leda till utveckling av mögel och mjöldagg.

Fläckborttagning

ta bort fläckar från bilstol är också en ganska enkel uppgift. Fläckar kan orsakas av ett antal saker, från oljiga händer till spillts mat. För hårda fläckar som kritor och torkad mat, skrapa bort så mycket av skräp som möjligt, häll sedan några droppar flytande diskmedel över fläcken. Spritz med vattendimma, och arbete i fläcken med en mjuk trasa eller borste. Upprepa vid behov tills fläcken är helt bort.

Att ta bort olja och fläckar bensin, blanda en lösning sprayflaska med en kopp vatten och tre matskedar vit vinäger. Tillsätt några droppar flytande diskmedel till lösningen för att arbeta som avfettningsmedel, och spraya på fläcken. Arbeta fläcken med en mjuk trasa eller borste, och upprepa vid behov tills fläcken har tagits bort. Ättika fungerar som både ett desinfektionsmedel och deodorizer, som både rengör fläcken och ta bort någon stark olja eller bensin lukt som har samband med utsläppet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123312.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.