Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur klä My Volkswagen Camper Seat

Att ha en Volkswagen husbil är tur faktiskt. Dessa fritidsfordon har funnits på marknaden under en lång tid, och medan du kan ha turen att ha hittat en med en fast ram och motor, interiören ofta ser lite värre för wear.Volkswagen campare ofta har en eller två säten i husbil parti av fordonet. Beroende på modell, kan formen variera något. Med lite forskning kan du hitta en professionell eller gör-det-själv-lösning för reupholstering din Volkswagen husbil sits. Saker du behöver
möbeltyg
Klädsel häftapparat
Saxar
Ratchet set eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln från din husbil. Det finns bultar som fäster sätet till sommarlägret. När du har sätet ute i det fria, är det mycket lättare att arbeta med.
2

Ta bort den gamla klädseln. Behålla så mycket av tyget intakt som möjligt, eftersom du kan använda de gamla bitar som ett mönster för att köpa och skära din nya tyget. Beroende på modell, kan detta omfatta unbolting sätet från van eller ryggstödet från botten. Ta del av hur den ursprungligen var kopplad.
3

Välj och köpa din nya tyget. Håll hållbarhet, mönster och färg i åtanke. Använd dina gamla klädslar att se hur mycket nytt tyg du behöver. Skaffa ett par extra meter, eftersom det är mycket bättre att ha för mycket än för lite.
4

Klipp ut din nya bitar baserat på din gamla klädsel. Jämför varje nytt stycke med dess motsvarande gammal pjäs att se till att du har det rätt innan du försöker att fästa den på sätet.
5

Bifoga dina nya bitar till sätet exakt hur de gamla fästes. Detta sker ofta helt enkelt med stoppning klammer.
6

tillbaka stolen till husbil. Placera det där det var innan, och skruva åt ordentligt. Om det finns säkerhetsbälten, vara noga med att inte få dem fastnat under sätet efter att du har bultade det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123550.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.