Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur gör jag klä Bilbarnstolar ?

Upholstering bilsäten handlar om tålamod och kreativitet . Reupholstering din bil kan du anpassa din bil eller uppdatera utseendet på en klassisk bil . Detta kan förändra utseendet på din bil . Nytt tyg

Välj ett tyg för att täcka sätet . Se till att det är hårt slitage och tjock som detta kommer att pågå längre . Ta bort eventuella häftklamrar och ringar hog runt basen av det gamla tyget . Placera den gamla tyget på ett papper och se till att det är helt platt . Trace runt materialet för att göra en mall .
Förbered Ny Uphosltery


Klipp ut spårade mönstret . Lägg det över det nya materialet och klippa runt den . Sy nytt material tillsammans i samma mönster som det gamla materialet . Lägga ut det över bilbarnstolen . Installera nya noteringen trådar . Sträck materialet så det dras åt . Detta hindrar den från att skrynklas när satt på . Vrid kanterna på tyget under . Detta hindrar den från att nötas . Kopplade till nya hog ringar. Använd markeringarna på fjädrarna där de gamla ringarna bar för placering .
Fästa ny klädsel

Pin varje hörn av tyget nere . Se till framsidan, är vänstra och bakre sidorna om sätet täckt. Om materialet är mönstrad , se till att det är nivå och inte i vinkel . Det kan se rörigt . Staple tyget på undersidan av sitsen så det inte syns .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123658.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.