Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man bibehåller uppvärmda säten

Vård för uppvärmda säten liknar hand om icke-uppvärmda säten, bara att det är kanske viktigare eftersom uppvärmda säten erbjuds endast på läderinteriörer. Eventuellt spruckna delen av en bil, oavsett hur tertiär, skadar dess andrahandsvärde. Den viktigaste skillnaden är dock att ledarna i de uppvärmda säten är sköra och benägna att bryta även med måttlig användning. Om ännu en del av tråd bryts, kan det förhindra hela sitsen från uppvärmning. Saker du behöver
Cloth trasor
Lädervård oljor
bil täcka
Tape
Visa fler instruktioner
1

Inspektera den elektriska kontakten från uppvärmd stol till bilens elsystem. Detta ligger under sitsen och kommer vanligtvis att vara en tre-ledarkabel - en positiv, en negativ och en jord. Se till att kontakten är ordentligt inställd till portarna på golvet och på sätet. Se till att kabeln inte fastnar på alla växlar, och om det är för mycket spel i tråden, sedan tejpa överskottet till botten av sätet för att hålla det klart. Använda endast bomull
2

trasor, torka av sitsen med en ljus sprutning av fönsterputsmedel. Använd inte pappershanddukar då massan kommer att repa sitsen och över tid kommer nackskinnet lädret. Torka sitsen med en separat ren bomullstrasa. Det är viktigt att vätskor från att tränga in i trådarna på plats som det kan leda till en kort.
3

Dab läder vård olja på annan bomull trasa och torka av sätena, återigen torka med en annan ren bomullstrasa. Om lädret inte är bevarad, kan det hårdna och flaga. Detta kommer att minska effektiviteten av värmeelementen i sitsen.
4

Håll sätena av långvarig exponering för solen, företrädesvis genom garage bilen, men en bil täcka kommer att vara lämpliga. Detta hjälper hela interiören och inte bara de uppvärmda säten. Ljuset och värmen kan bryta ner materialet i sätet samt plasten i trådarna som levererar ström till sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123612.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.