Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort musen lim från Bilstolar

spill och fläckar på insidan klädsel är ett ganska vanligt problem för den genomsnittliga bilägaren. Bland de svårare typerna att ta bort är lim fläckar. Det är ganska obekvämt att behöva oroa sig för klibbiga rester på en sittgrupp. Korrekt lyfta musen lim från sätet för din bil kan göras genom att mer än en metod, av vilka några innefattar hushållens lösningsmedel och andra som använder kommersiella lösningar. De lämpliga leveranser beror på det material som du behöver för att ta bort limmet. Saker du behöver
Pappershanddukar
Scraper
1 msk. diskmedel
2 dl kallt vatten
2 tvättlappar
Lim lösningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Mjuka någon härdat lim innan borttagning för att undvika rivning bilens klädsel. Den säkraste metoden är att mätta ett tjockt lager av hushållspapper med varmt vatten och placera den över limmet fläcken i ungefär en timme tills limmet blir klibbig igen.
2

Skrapa så mycket av musen lim som möjligt med hjälp av en platt, hård kant som ett kreditkort eller plast skrapa. Undvik att använda vassa föremål som kan skära eller förstör klädseln.
3

Blanda 1 msk. av diskmedel med 2 koppar kallt vatten. Fukta en ny duk med rengöringsmedel och upprepade blot musen limmet tills den lyfts, använd detta hem rättsmedel för att ta bort limmet från någon typ av klädsel
4

Köp en generell lim lösningsmedel för. det snabbaste, mest praktiska lösningen för att ta bort återstoden av limmet. Dessa vattenbaserade, miljövänliga produkter är avsedda att lösa tejp, lim, tjära, gummi och andra klibbiga ämnen från nästan alla ytor, det kan säkert appliceras på läder, plast och tyg tyger, de vanligaste materialen för bilbarnstolar.
5

Häll lösningsmedlet in i en ny trasa och torka den på musen lim om du har valt den flytande ansökan. Annars följer tillverkarens instruktioner för att använda sprayflaska. Låt produkten mjuka upp limmet under den tid som anges på produktens etikett, sedan börja lossa den med trasa tills fläcken är rent avlägsnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123396.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.