Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Connolly Leather Care Rutiner

Connolly Läder var ett företag som var i verksamhet 1878-2002, ger bara högsta kvalitet topp-grain läder för inredning av avancerade bilar, flygplan, lyxhotell, möbler i de brittiska husen av Parlamentet, kläder, plånböcker och högtalare. Den höga kvaliteten på lädret var så välkänt att processen att återställa läder blev känd som "Connollizing." Med rätt skötsel kan Connolly läder länge. Överväganden

Connolly läder har slumpmässiga skugga färger och mönster säd och, om du lätt skrapa på ytan, kan du avslöja en ljusare färg, men det är naturligt. Droppar av vatten kan tillfälligt mörkare färg, men det kommer att återgå till dess ursprungliga utseende när den är torr. För att behålla dina lädervaror, använda produkter som särskilt utformats för Connolly läder där det är möjligt, tillgänglig från fordonsindustrin utbudet butiker och på nätet. Annars leta efter städare speciellt framtagna för läder och balsam som innehåller lanolin-baserad bivax och vatten att rehydrera lädret. Undvik produkter med vaxer och silikoner som kan göra mer skada än nytta.
Rengöring Tips

att rengöra din Connolly läder, första vakuum det för att ta bort lösa partiklar och smuts som kan ha etablerat sig i porerna i huden. Mix Connolly Leather Cleaner använder en del rengöringsmedel till 12 delar vatten. Doppa en mjuk trasa i lösningen och vrid ur den ordentligt. Gnid lösningen i huden försiktigt, att ändra ytan av duken ofta. Du kan upprepa med en ny fuktig trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande rengöringsmedel eller rester. Torr och polera med en annan ren mjuk trasa. Observera att oavsett vilket rengöringsmedel du använder, är det alltid bäst att testa den på en undanskymd plats först.
Conditioning tips

Använd Connolly Hide Food för konditionering ditt skinn när den är ren. Applicera krämen jämnt men sparsamt till varje tum av läder ytan med en mjuk trasa, ändra tyg ytor ofta. Om du föredrar, använda dina bara händer för att applicera krämen. Låt Dölj Mat torka över natten och polera med en mjuk, torr trasa. Addera Felsökning
p Om du har ljust läder och få bläck på det, kan du vara kunna rengöra det själv. Detta gäller särskilt om det är en kulspetspenna bläck som är snabbtorkande i motsats till markörer och överstrykningspennor som tränger djupare in i lädret. Om det är kulspetspenna bläck, prova att använda en "stick tryckfärgsavlägsnande" och undvika överdrivet gnuggande. Annars, om hög slitstarka områden, kan du helt enkelt vänta och ge området en chans att blekna med användning. På icke bär områden, kan du behöva få professionell hjälp och i slutändan har lädret ersättas. Connolly Läder använde en nitro-cellulosa finish på toppen av lädret. Med tiden kan målgång avta, utsätta de porösa dölja och leder till sprickor. I detta fall kan Connolly Hide Food gör inte mycket bra och kan ruttna lädret ytterligare. Använd i stället en olja läder föryngring.

Huvudet och handen nedsmutsning kan förekomma på platser där någons huvud eller händer placeras ofta, vilket leder till färg förlust. För att undvika detta, torka alla kontaktpunkter i din skinnmöbler eller interiörer dagligen eller varje vecka med en fuktig trasa som ska förhindra uppbyggnad av oljor och kemikalier. När problemet är etablerad och synlig, kan du prova professionell rekonditionering, men även det kan inte lösa problemet. Ytterst kan du behöva byta ut lädret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123345.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.