Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Återställa Auto Vinyl

Att ha en vinyl interiör i din bil är tilltalande för ögat och gör det lättare att rengöra och underhålla. Över tiden kan vinyl producerar tecken på slitage, inklusive slitna fläckar och revor i materialet. Med dessa brister repareras eller återställs genom en professionell kan bli kostsamt. Med rätt verktyg är det möjligt att återställa vinyl insidan av din bil själv, du sparar pengar. Saker du behöver
Sax
mjuk handduk
skål
Tvål
Varmt vatten
Vinyl patchar
vinyllim
Visa fler instruktioner

1

Inhandla några material som behövs, inklusive vinyl patchar och vinyl lim. Matcha färgen på plåstren så nära som möjligt till det inre av ditt fordon. Plåster kan hittas på din lokala bilverkstäder butik eller järnaffär.
2

Förbered tår eller slitna plats som skall fastställas. Om vinyl har en liten tår, använd sax för att klippa tår i en kvadrat. Detta kommer att göra det lättare att centrera plåstret. Om revan är stor och kommer att kräva mer än ett plåster, inte klippa det. Om vinyl är helt enkelt sliten, peta ett hål i mitten av den slitna fläcken. Klipp ut fläcken, lämnar ett fyrkantigt hål.
3

Blanda en lösning av varmt vatten och tvål i en skål. Tvätta området runt hålet eller revan, vilket säkerställer att vinyl är ren och kommer att hålla fast ordentligt mot plåstret. Torka av med en mjuk trasa.
4

Applicera vinyl lim på baksidan av lappen. Det är viktigt att få en bra summa, men du också vill inte att det ska vara alltför klibbig. Sprid ut limmet jämnt på baksidan av plåstret, vilket innebär att ungefär 2 mm runt varje kant torr. När du trycker på patch ner, kommer limmet sprids ut, som täcker kanten.
5

Center lappen över hålet. Om du reparerar en stor tår, placera plåstret över toppen av brottet. Tryck plåstret ned och hålla den på plats i ungefär en minut, låta limmet stick.
6

Torka försiktigt bort häftmassa som kan ha pressats ut från under plåstret, med mjuk trasa.

7

Upprepa steg 4 till 6 för en större tår, arbeta din väg ner i tår, som täcker den ordentligt.
8

Låt plåstret eller patchar för att torka i en fullständig dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123588.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.