Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur kan jag täcka upp Ärr på mina lädersäten Car?

Läder bilbarnstolar tillsätt en skvätt av klass till ditt fordon medan de ger tröst. Till skillnad från tyg säten, dock kan läder börja ärr över tiden. Upprepad användning av sätena i bilen kan lämna svarta märken och sprickor på din plats. Det betyder inte att du behöver byta era platser när dessa ärr visas, though. Med lite arbete, kan du reparera ärrbildning på tyget och hålla sätena ser helt nya. Saker du behöver
Pillow
Handskar Cloth
cyanoakrylat lim, såsom Super Glue
läder reparationssats
Svampar
Visa fler instruktioner

1

Öppna din bildörr och ställa ner en kudde framför dörren för att vila knäna på (du kommer att luta in din bil för en stund). Sitt inte på lädersäten som du försöker att reparera dem.
2

Rengör lädret med en robust tygstycke. Ta bort eventuellt damm eller smuts från ytan av läder som kan störa reparera processen.
3

don ett par handskar för att skydda händerna från föreningarna läder reparation du kommer att använda. Några av de lösningar som du kan använda för att reparera de platserna kommer färga dina händer, och handskar hjälper till att förhindra detta.
4

Dra tillbaka säkerhetsbältet och fäst det i bakdörren. Lädret reparation föreningar du använder för sätena kan färga några fula fläckar på säkerhetsbältet.
5

Lim några stora sprickor i lädret tillsammans med transparent cyanoakrylat lim. Lay vikt ovanpå dessa limmade delar för att säkerställa att de hålla ihop tills limmet binder dem ordentligt.
6

Fukta en svamp med lättspackel från din läder reparationssats. Börja längst upp i bilsätet och arbeta nedåt. Sprid ljuset filler över ytan på lädret för att göra sprickor och ärrbildning mindre uppenbara på sätena. Låt ljuset filler torka helt innan du gör något annat på säten.
7

Fyll större sprickor och ärr i läder säten med läder reparation förening. De flesta av dessa sprickor kommer att vara på den låga delen av sätet eftersom det är där din kropp tillämpar mest tryck när du sitter i den.
8

Ansök läder färgämne till sitsen med en svamp när läder spackel torkar. Färgen ska matcha färgen på din plats, effektivt täcker några av de märken och sprickor på era platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123440.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.