Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur till Återvinna lädersäten från en Cadillac Escalade

Många äldre Cadillac Escalades har lädersäten. Under årens lopp, kan sätena bli repig, bucklig, trasiga eller skadade på annat sätt. Det är möjligt att återställa sätena snarare än att ersätta lädret helt. Med några enkla verktyg och en läder reparationssats, kan du återställa platser till ett nästan nytt utseende. Saker du behöver
Leather Cleaner Review mjuka trasor Flighter Iron
vit handduk
Sax
Sandpapper
adhesionspromotor
läder skrotar
skinnfärgen
pincett eller vass tång näsa
läder filler
Läder färgämne (färgen på din Cadilac s säten) katalog Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Rengör lädret med läderrengöring och mjuka trasor tills alla spår av smuts och olja avlägsnas. Torka av hela ytan av platserna med tvättsprit för att avlägsna alla spår av olja och andra föroreningar. Tvättsprit också förbättrar vidhäftning vid patchning lädret.
2

bort bucklor från bilsäten. Fyll ett ångstrykjärn med vatten och slå på den till den lägsta värmeläget. Fukta en vit handduk och lägg handduken över bucklor. Tryck det heta strykjärnet över bindan i ca 30 sekunder. Ångan och värmen kommer att krympa obligationerna i läder, ta bort buckla från ytan.
3

Skär några grova brott eller lösa fibrer från läder med sax.

4

Sand några hål, revor och repor i lädret med sandpapper för att förbättra vidhäftningen. Torka av ytan med en fuktig handduk för att avlägsna läder partiklar.
5

Spray några tårar, hål och repor med vidhäftningsbefrämjare. Låt adhesionspromotorn torka i 10 minuter.
6

Skär en läder patch för att passa över alla tårar och hål i lädret. Att plåstret minst 1 tum större än tår på alla sidor, och runda kanter. Skjut plåstret under tårar med pincett och limma den på plats med läder lim.
7

Ansök läder filler till några korrigerad hål. Fyll hålen till nivån för den ursprungliga läder. Låt spacklet torka i 24 timmar.
8

Rub skinnfärgen i några hål, revor, repor eller slitna områden i lädret för att få färgen tillbaka till livet. Låt färgen torka i 24 timmar.
9

skick hela lädersäten med läder balsam och en mjuk trasa. Vänta 24 timmar, sedan applicera ett andra konditionering skikt om lädret är fortfarande torr. Upprepa processen tills lädret är mjukt och smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123597.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.