Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar Automotive Sadelöverdrag

Automobile klädsel kan lägga till lite stil till fordonets insida och skyddar sätena från den typiska slitage från vanlig användning. Om du funderar på att installera täcker bilbarnstol, oavsett anledning, kommer du snabbt att processen är inte så svårt som det kan verka vid första tanken. Saker du behöver
Knife
Visa fler instruktioner
1

bort nackstödet från sätet genom att dra uppåt. Använd lite kraft och kanske litegrann nackstödet runt så att det hoppar ur stolen helt.
2

Ställ in sitsen så att du kan glida locket runt de övre och nedre kanterna av det. Detta kommer sannolikt att kräva att du kan vinkla ryggstödet framåt.
3

Slip övre änden av klädseln över toppen av sätet, och den nedre änden under framåt-underkant sitsen. Placera klädseln på sidan av stolen du tänker sitta på och tänk på att det sittunderlag sannolikt kommer att ge ett visst motstånd när den sträcks.
4

Fäst krokarna på både toppen och botten av sätet täcker tillsammans under sitsen. Beroende på typ av klädseln, kan du fästa antingen krokarna till botten av sätet eller ansluta dem till varandra.
5

Cut två små hål i den övre delen av klädseln med en kniv och skjut nackstödet tillbaka på plats för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123471.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.