Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Förhindra att hundhår i en bil

Hundar kan vara människans bästa vän, men de är också de värsta fienderna till bilens klädsel. Varje gång ditt husdjur tar en tur i bilen, är det troligt att han lämnar efter sig ett bo av hår som kan fastna i dina säten och mattor. Lyckligtvis finns det några billiga, enkla tips du kan använda för att hålla bilens klädsel ren och fri från hundhår. Saker du behöver
Pet bur
Baksätets Blanket gate
eller handduk
Dog borste
Bil vakuum
Visa fler instruktioner
1

Cage din hund eller på annat sätt begränsa sin rörelse. Mindre hundar kan transporteras i hundburar, där du kan linje med en favorit filt. Större hundar kan åka i baksätet på din bil. Många djuraffärer säljer en slussning för att hålla din hund från att hoppa från den bakre delen in i baksätet.
2

Täck era platser med en filt, blad eller handduk. Trasa platser tenderar att attrahera och fånga hundhår, så att hålla dem täckas är nödvändigt. Täckande läder och vinyl säten är också en smart idé eftersom det hindrar din hund från att punktera era platser med sina klor.
3

Groom ditt husdjur innan bilturer. Ett bad och en bra borstning kan ta bort en hel del lösa djurhår innan hon går in i din bil. Vissa borstar och sprider blad är utformade specifikt för att ta bort överflödigt hår.
4

bort djurhår efter varje resa. Det bästa sättet att förhindra hundhår i bilen är att hålla den från att ackumulera. När hundhår har haft en chans att bli tovigt i din matta eller säten, blir det mycket svårare att ta bort. Ge din bil en grundlig dammsugning efter varje åktur med ditt husdjur, och överväga att använda specialiserade hår-borttagning produkter, såsom gummi penslar och rollers ludd. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123324.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.