Hur man gör en frivillig bil Återtagande

Du kanske har andra tankar om ditt nya bilköp, eller kanske du har kommit på hårda ekonomiska tider. Du kan göra en frivillig bil återtagande som hjälper dig att få ut av din bil skyldighet, men se till att du väga alla dina alternativ innan du fortsätter med en frivillig återbördande. Instruktioner
1

Bestäm din monetära situationen. Om du kan ta ett andra jobb för att täcka kostnaderna för din betalning på din bil, kan du kanske undvika en frivillig återtagande. Men om du inte kan uppfylla dina lån skyldigheter, är en frivillig återbördande bättre för dig än en ofrivillig återbördande.
2

Var medveten om vad en frivillig bil utmätning medför. Även om du är frivilligt släppa din rätt, titel och intresse i din bil, kommer ett återtagande av något slag dyker upp på din kreditupplysning.
3

Kontakta din långivande institutet. Om du gör betalningar till en lokal bank, gå personligen att tala med lån officer om din personliga situation. Om du finansierar din bil genom en nationell låneinstitut, kontakta kundtjänst och meddela dem du söker en frivillig återbördande mot ditt lån.
4

Fråga om dina alternativ om ett frivilligt återbördande . Den låneinstitut som håller ditt lån kan välja att behålla din bil som betalning för din skuld eller de kan välja att sälja den på en offentlig auktion eller på en privat affär. Om värdet på din bil är mindre än vad du nu skyldig, kommer du att vara ansvarig för att betala mellanskillnaden.
5

vidta åtgärder för att överlämna din bil. För att spara kostnader och fortsätta med den frivilliga bil återbördande, du kommer att behöva ta bilen till en utsedd drop-off plats. Om kreditinstitutet har att anställa en "repa" man för att hitta din bil, som förändrar din utmätning till en ofrivillig återbördande, i stället för ett frivilligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100658.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.