Hur man svarar på en rätt att bota Letter

Om du sitter bakom på din bil betalningar, har lien innehavaren en rätt att återta bilen. Den lien innehavaren kan skicka dig rätt att bota Brev före återtagandet. Denna skrivelse kommer att informera dig om att underlåtenhet att betala kommer att resultera i återtagande av din bil. Saker du behöver
Kontaktinformation för lien innehavaren
Certified Credit rådgivare
Visa fler instruktioner
1

Läs hela Rätt att bota Letter brev omedelbart. Brevet kommer specifikt ange hur många dagar du har tills bilen är återbördats, som vanligtvis är allt från 5 till 20 dagar, beroende på var du bor.
2

Ta dig tid att tänka på din ekonomiska situationen och avgöra om du kommer att kunna göra månatliga betalningar i tid. Addera 3

svara på brevet. Ring lien innehavaren och tala med dem om din ekonomiska situation. Den lien innehavaren kommer att diskutera dina alternativ med dig. Du måste svara före slutet av botemedlet period, som är noterat i brevet.
4

Få allt skriftligen om du har möjlighet att göra betalningsarrangemang med kvarstad innehavare. Be dem att skicka dig en kopia av avtalet. Också, dokumentera all korrespondens mellan dig och kvarstad innehavare (telefonsamtal, brev och e-post).
5

Tala med en certifierad kredit rådgivare, där du kan hitta på CCCS hemsida, om du är oförmögen att arbeta fram en avbetalningsplan med kvarstad innehavare (se Resources nedan). En kredit rådgivare kan ge dig råd om skuldförvaltning. Dessutom kommer kurator försöker ofta att ordna en avbetalningsplan som är acceptabel för dig och dina fordringsägare.
6

återlämna fordonet till kvarstad innehavare. Om du känner att du inte har råd att betala på bilen, så ska du ringa lien innehavaren och be dem att plocka upp den. Om du lämnar tillbaka bilen, kommer det att visas i din kredit-fil som en frivillig återbördande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100644.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.