Hur betala för en Övertagna Vehicle

Om du vill få din bil tillbaka efter utmätning, måste du uppfylla vissa deadlines och följ stegen som beskrivs av långivaren. Du måste fylla i vissa transaktioner, och du kommer att behöva lämpliga godkännanden att få bilen släppte. Om du dröjer, står du risken att förlora din bil och få den säljs på en auktion, vilket kan skada din kredit-fil för 7 år. Hantera alla transaktioner effektivt. Saker du behöver
Bekräftelse från långivare
Verifiering med utmätning företaget
Pressmeddelanden
Visa fler instruktioner
1

Vänta på brev från långivare som beskriver de steg du måste ta för att få din bil tillbaka. Brevet är normalt skickas inom ett par dagar. Du kan ringa långivaren före mottagandet av skrivelsen att påskynda processen. Metoder för godtagbar betalning ingår i brevet.
2

Granska villkor och avtal. Du måste bevisa att din försäkring är i kraft och fram till datum. Vissa långivare begära att du ger verifiering som du arbetar, till exempel de senaste lön Män. Du måste betala det belopp som krävs för att få lånet kontot aktuell. I sällsynta fall kan långivaren kräva att du betalar hela saldot.
3

Betala långivaren begärda beloppet. Kontrollera att långivaren har faxas frisläppandet pappersarbete till återtagandet företaget om att du har fullgjort dina skyldigheter med långivaren. Brevet kommer också att ange att du måste betala utmätning företaget alla avgifter som hänför sig till utmätning innan bilen släppte. Bekräfta avgifterna med utmätning agenturen via telefon
4

. Du måste betala återbördande avgifter i området $ 350 och de avgifter lagring, vilket kommer att vara ungefär $ 25 to $ 50 per dag. Vissa stater begära att du går till den lokala polisstationen och plocka upp en release, som kommer med en avgift på $ 15. Verifiera godtagbara betalningssätt med återbördande agenturen.
5

Gå till återtagandet bolaget tillräckligt med pengar för att betala alla avgifter. Inspektera din bil för att kontrollera att allt är i samma skick och inga av dina objekt saknas i bilen. Underteckna frisättning om allt är okej, och få dina nycklar från en auktoriserad agent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100667.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.