Hur refinansiera en Auto Innan Återtagande

När tiderna blir tuffa , är det lätt att hoppa över en bil betalning . Tyvärr, när du hoppar över en, hittar du det lättare att hoppa över en annan . Dessa överhoppade betalningar lägga upp och du hittar dig själv i omätliga skuld . Håll utmätning från att hända genom refinansiering din bil innan utmätning . Instruktioner
1

Fråga din bil fordringsägare om du kan refinansiera bilen . Du kommer att börja lånet över med skuldbeloppet är ditt nuvarande saldo . Om de samtycker , har du löst problemet .
2

Betrakta dina övriga fordringsägare . Om du har en bra relation med en annan kreditgivare och har inte halkat efter med dem , kanske de kan hjälpa dig ur din nuvarande situation och refinansiera bilen . Ett bra exempel på en positiv borgenär relation skulle vara en bank där du betalar av en signatur lån .
3

Prata med någon av dina nuvarande fordringsägare som du tror kanske kan hjälpa . Förklara den situation du befinner dig i och visar hur du tror att du kan återställa .
4

Approach en vän eller familjemedlem för att se om du kan låna pengar för att täcka vad du är skyldig på bilen , med hjälp av bilen som säkerhet . Om du går med detta alternativ , upprätta ett kontrakt för att hålla affären på en rättslig grund .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100657.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.